Tilaus- ja sopimusehdot

Savonlinnan Auto-Opiston verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot

Voimassa 5.10.2021 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Savonlinnan Auto-Opisto, y-tunnus 9210060-6. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta slnauto-opisto.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tilaus- ja sopimusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron
  • tilattu tuote/tuotteet
  • laskun loppusumman

Kaupan peruuttaminen

Asiakkaalla on oikeus perua kauppa 14 vuorokauden sisällä ostohetkestä. Palautettava maksu palautetaan sille tilille, jolta maksu on tullut. Tehtyjen tuntien osalta maksua ei palauteta.

Lisätietoja kaupan peruuttamisesta toimisto@slnauto-opisto.fi tai nettisivun yhteydenotto-lomakkeen kautta.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla, tai OP Laskulla. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lue lisää maksupalveluntarjoajan maksuehdoista: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com